10 March 2011

Chicks!


Well-Hello-World!
p/s : aku tiru anwarhadi kdiam

Kau taktahu betapa semangatnya aku nak tulis entry ni :D haha
Nak start dari mana ni eh. Dari kiri ke kanan? Nak tahu? Petang tadi rilek je aku tgh berak, tiba-2 lampu terpadam, potong stim je , dah lah tgh klimaks time tu. Terbantut semua masuk balik dlm perut haha. 

Tapi bukan pasal berak petang td aku nak cerita. Ni lagi best dari pakai stokin sekolah.
Errr, okay dah tahu. Satu malam, member aku ajak pegi jalan tau. Aku follow lah. Dah round-2, dia ajak pergi rumah pondan. Aku dah lah takde pengalaman. Konon gentle je buat muka brader-2 mcm takde benda berlaku. Padahal dlm hati sebaliknya. Masuk rumah pondan tu, sorang tgh tidur lagi sorang pakai seksi. Amboiii :D

Datang-datang aku dah pow dorang, ajak pergi sisha. Tapi kedekut gila doh. Dah la takde coklat dlm peti ais dia. Kawan aku yg berpengalaman pernah ckp, rumah pondan byk coklat. Aku rasa ni pondan sengkek lah. Satu coklat pn takada D': Duduk bersila kat ruang tamu, biasalah rumah flat kan. Then, pondan tidur tu bangun, nama dia Boxer. Kau agak apa kejadah dia suruh panggil Boxer? Tak rasa hina ke? Mcm takde nama lain je kan. Oke Boxer pun Boxer lah. Die bukak cd blue. Amboiii dalam hati aku -.-

Aku terus buat mcm rumah sndiri carik cd lain, aku tukar, cerita ninja kot. Aku jalan-2 tgk-2 rumah dia, ushar tandas, dapur, ais box , takmalu kan aku? haha tapi kesah pulak aku. Dorang takde perasaan, sbb tu aku berani buat mcm tu haha. Pondan yg sexy tu masuk bilik, pakai singlet dgn boxer je baring atas tilam katil, aku nampak sbb aku betul-2 duduk dpn pintu bilik dia, dia msg kwn aku, suruh masuk sorang-2. Pehhh kau agak aku boleh stim ke kalau dgn pondan tu? Tak bernafsu doe, boleh kena sumpah tak berzuriat kang aku. Rilek iman kuat haha. Tapi tkde la sampai aku nak buat dosa besar cmtu.

Kitorang menolak perlawaan beliau, pondan tu merajuk. Yang si Boxer muka pecah ni pulak takhabis-2 meraba-2 member aku. Sampai turn aku, aku tunjuk buku lima aku. Haha. Tak berani dia dgn aku B)
Tahu lah, aku dgn perempuan pun kasar, apa lagi dgn pondan, pergi mampus. Member aku sorang trauma sbb kena raba dgn Boxer tu. Greenwood rilek je kena peluk. Aku rasa dia stim kot hahaha.

Pastu pondan tu halau, sbb dorg nak keluar, haha. Kami pergi merayap KL pulak kejar anjing, tidur atas jalan, tgk teksi, carik pondan, jalan sampai sesat. Then , kitorang pegi air-port bus kat Salak Selatan hantar member. Carik kerja pagi-2 buta. haaha. Pastu merayap sampai ke subuh. Balik pukul 9pagi. Tidur rumah Greenwood. Done!


10 comments:

Mish Apple said...
This comment has been removed by a blog administrator.
qillalalla said...
This comment has been removed by the author.
qillalalla said...

Wow. Hebat!

Fai Fauzi said...

Hahahaha. Gila cool weh :D

ZAHIRAH IBRAHIM said...

gila

wannurfazrini said...

hahah , sengallll

The Desperatetor said...

sial punya penipu....hahah

y.a.n.a a.f.f.e.n.s said...

hehe...lawak...tapi best...
nak terkencing aku baca...huhu

sarah diana said...

ini paling kelakar. cerita pasal perkara paling memalukan? itu gua teringin nak tahu. wuuu

eiein said...

okee kau typu =_=

Post a Comment