15 February 2011

Teenagers

Okay. Korang semua dgr ni. Aku rasa semua dah tahu benda-2 ni. Tapi sekarang sudah semakin ramai ber-trend kan benda yg memalukan diri sndiri ni.



Pertama, bergambar dgn botol arak. Okay, kami tahu kau tak minum, entah, wallahualam. Tapi aku rasa korg tahu bkn. Pernah mengaji bukan? Walaupun bergambar, menimbulkan perasaan wasangka,waksangka,wahsangka (oke aku tak reti eja) , tu dikira minum juga. Walaupun korg just bergambar atau memegang, dosa seperti minum air kencing tu juga. Apa lagi yg berkerja di kedai-2 yg ada arak. Haram juga. Tapi zaman skrg duit pnya pasal, halal haram dah pudar.



Kedua, alahai ini yg leceh. Berketurunan MELAYU, tapi mengaku diri tu Chinese atau Korean. Hey fucker :) Say hello to me! Listen, kalau dah takmahu mengaku diri tu melayu lagi, boleh pergi jahanam okay. Err nama dlm surat beranak tulis Mohd Razali, tp suruh org pggil nama-2 korea, cina yg merepek-2 entah makna pun taktahu. Tak reti malu ke kwn? Kau dulu baru nk 'up' rempit juga. Tapi jgn over lah. Berkawan hanya dgn bdk-2 ada nama dan muka je. Kwn lama, sakai-2, tkde rupa ditinggalkan. Okay, kau aku ckp, ditchie :)

Sedar diri,
Terima Kasih.

3 comments:

Post a Comment