01 April 2011

Yeaah man!


Masa kecil suka pergi ke klinik semata-2 mahukan vitamin C. Sedap ouh, lepas tu menunjuk-2 kat akak, mkn dpn diaorang. Nnt mereka terasa jealause ( knp aku rasa mcm salah je eja tu? oke failed lg -.- ) 

( atas tu **ayat = ayah )

Masa sunat ni lah paling aku igt, masuk-2 kena pull out pants. Betul tak B.I aku ? :B Em doktor tu laki, aku rasa dia gay. Sebab seronok pegang burung aku. Pembantu dia girlgirl. Dia malu-2 tgk burung aku haha. Siapa suruh kerja sunat org. Nasib baik aku takenal erti stim lg masa tu.
Masa kecil masa tu memang zaman kad Pokemon. Hambik kau kad tknak kalah dua jengkal tinggi dia. Masa aku kalah, aku tinggal kad paling terer. Dah tkde kad lopek nk kena jd tebusan. Aku lwn dgn budak-2 jahat, mereka push aku, aku nangis baling kad, diorang ejek aku pondan. Eleh trick je tuuu :P ( aku tipu ) Dulu aku kuat nangis -,- Mcm bodoh je aku igt balik.



For the first time aku wall ibu. Okay, tak sangka beliau pandai bergurau dgn anaknya. Tapi mamak tu lupa nak bagi straw ouh. Tgk tu, ibu makan sambil online, mana anak tak ikut perangai dia -.-

2 comments:

qee_la said...

posting kau sume best doh. hahaha. sumpah lawak.

SuperApiq said...

hehee tq weh

Post a Comment