07 June 2011

Getah Paip



Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Wow, walaupun aku sudah lama tidak update benda ni, tapi masih lagi mereka yg baca post-2 lama aku berulang kali. Terima kasih kepada semua pemunat-pemunat sy yg berada di Hokkaido dan United S. Peminat-2 di Malaysia sy tidak peduli. Buat apa nak di kesahkan? :P

K. Aku sedang bekerja ni. Aku terlalu bosan dan akhirnya mengentutkan kentut aku. Kalo nak tahu, dah 3 hari aku tak berak. Bau pun masih wangi-wangi lagi hahahaha. Knp bgtahu korg? Haha masa aku taip ni, abang Ijan tgh masak papadom, dan custemer masih takde lagi. Satu je aku tak suka kerja kat sini. Bilik air dia takde getah paip. Betapa seksanya kita kalau nak berak, tapi takde getah paip. Kan kan? Jadi setiap kali aku nak berak, aku mst pergi Carefour sebelah. Walaupun jauh, tidak mengapa asalkan hati aku senang sewaktu menjalankan tugas yg mulia hihi. Korang pernah pergi Klcc? Aku baru sekali haritu, tu pun dgn rombongan sekolah. Sampai mati aku tanak berak kat sana dah weh, harap tandas je bersih dan tak berbayar, tapi takboleh nak basuh. Last-2 kwn aku bgtahu tandas tu main pancut-2 sendiri air. Im sick! -,-' dah la air tak laju, basah satu badan kalau mcm tu gaya aku nk kene mencebok. Tapi nasib baik dia ada tempat sangkut seluar. Aku nak pergi mengadu kat Lim Kokwing ni.

Aku rindu makwe aku. Kbye Assalamualaikum.

2 comments:

mia.azlin said...

miahhahahah ! kelakar ! tp ade btl nye jugak :)

SuperApiq said...

mne satu yg betul tu?

Post a Comment