10 January 2011

Pentipu

Okay . Aku ada terbaca status sorg budak ni kat Fb . Tentang dia kelentong parents dia takmahu pergi ke sekolah . Then aku tiba-tiba teringat , kisah aku tipu parents aku takmahu ke sekolah .
Macam ni , Form5 , homework mmg menimbunlah kan , nak siapkan mmg harapan 2020 jea . Aku dah plan dah malam tu . Esok paginya bangun , kebetulan tandas dekat je dgn dapur . Parents mmg ulang-alik dapur ke ruang tamu . Aku buat-buat lah masuk tandas konon sakit perut , tapi aku duduk berdiri dlm tu , agak-agak dah 5 minit , aku tekan flush . Pastu keluar buat2 pegang perut . Parents aku mst nampak kan . Aku tknak plan aku gagal , aku tak buat sekali , tapi  6 kali aku masuk tandas , 6 kali keluar tandas , jadi 12 kalilah aku berulang-alik . HAHA . Pastu chkp kat parents , Ibuayah , orang sakit perut , makan ape ntah , takboleh sekolah . Mula-mula dorg takpercayaa , tapi aku goreng-goreng sikit , dapat ! haha

Itulah antara kenangan menipu parents utk takmahu ke sekolah , tp sebenarnya banyak lagi haha , skrg dah takboleh buat dah , kerja mana terima MC surat tgn , tak dtg sehari terus potong gaji . Adoiii , sekolah jugak best . Boleh ikut kepala sendiri :)
Byeaa <3

5 comments:

Post a Comment