20 January 2011

Johnson's Baby Powder




Okay . Dah 20 hari aku berkerja setelah menamatkan zaman persekolahan . Byk beza diaa bhai .
Sekolah boleh main-2 , kejar-2 , cari pasal , dtg lmbat , ponteng-2 , kena denda , kne potong rambut , kena berdiri atas kerusi , lilit benang satu kelas , conteng dinding , makan smpai muntah , ada coki-coki , gosip-2 , makan panadol , banyak boleh . Tapi kerja ni , semua bende buat kat sekolah takboleh buat . Lambat sikit kena perli potong gaji lah . Erm geng-2 pekerja pn semua tua-2 , takde sebaya boleh jadi bahan-2 . Okay , tapi tempat kerja aku ni best . Boleh main-2 jugak , main bola , online , main org salji mcm atas ni haha . Banyak rilek lah . 8jam waktu bekerja , tapi 3,4 jam je kerja , yg lain melepak , baca surat khabar , baring-2 buatlah apa yg patut . Sebab takramai customer .Bestlah jugak , tapi tak se-happy sekolah . Takde exam D': Aku rindu exam doh haha . New post ni aku cuma nak ckp yg sekolah lagi best dr kerja lah , tu jea haha . Haaa gambar atas ni masa aku pergi kerja tanpa mandi . faham ? aku takmandi lah pergi kerja hahaha . Okay diam . Biarlah aku malas haha . 2kali dah aku buat ni , best doh , bkn sape tahu . Diam tau :D Okay Byea

P/S : Ada video dia , nak tgk , copy paste link bawah ni .
http://www.facebook.com/video/video.php?v=144754242249219&comments

2 comments:

y.a.n.a a.f.f.e.n.s said...

haha...busuk punye orang!!
:)

SuperApiq said...

busuk pun rambut lebat maa! haha

Post a Comment