13 December 2010

SuperApiq


Okay . Haha aku bila start tulis mst tulis 'okay' kan ? aku suka! haha kesah pulak aku -.- Okay , hahaha lg sekali . hikhik haha gedik sial aku ni okay dah diam . Okay Apiq stop main-main , kerajaan dah tak byk masa ! Okay , korang mst ramai yg tak sukakan aku bukan . Sebab mulut aku . Yahh aku tahu lama dah , tapi pernah tak aku chkp , kesah pulak aku ? Weh , iklan ni mcm comel doe , magnet boleh tarik besi , jadi magnet boleh tarik sudu . Pandainyaaaa . HAHA aku suka . Okay berhenti merepek Apiq . Haa kalau nak tahu lah kan , aku mana ada ramai kwn , maksud aku kawan yg betul-betul kawan mcm lepak same-same bkn yg tegur-tegur je tu . 

Ramai chkp mulut aku ni puaka , betul ke ? Ini semua hanya konspirasi utk menjatuhkan politik di negara kita ! Kita mst memperjuangkan tanah air kita , jiwa kita , diri kita ! MERDEKA ! okay stop chkp sorg2 apiq oii . Okay maybe yg tak kenal lagi aku secara rapat memang akan chkp mulut aku ni mcm sial . Tapi if korang rapat dgn aku , korang tahu time bila aku gurau , time bila aku sound derect . Actually aku ni memang suka bahan-bahan orang , tp dlm hati aku and niat tak bermaksud apa-apa , just utk laugh dlm masa 30 saat , then lepas tu aku terus lupa . So , sesiapa yg pernah kena dgn aku , aku minta maaf , susah sebenarnya aku nak tulis perkataan minta maaf tu td hahaha . Bahan-bahan ni just makanan hidup aku . 

P/S : Okay lagi satu , aku ni lelaki tau kalau korang nak tahu ! Sumpah , aku memang susah nak puji org . Even dia awek aku pn , jarang2 aku puji dia , tu pun if aku ada niat nk puji . And aku ni takboleh beranak .

2 comments:

~~ Cik Muda Enny ~~ said...

hak3...
bhye ni mlut puaka..
tp ade ku kesah???
toinkkkk..toinkkk....



pssstttt...just follow u..

violet said...

eleh . kau pernah puji aq apa . hahahah >.< .

Post a Comment