13 December 2010

Plan and Evalation


AMBITION



Okay gambar yg 1st tu mcm bodoh kan ? haha . Aku yg berambut pnjang ni pn tak fhm knp dgn dorg . Okay dgr , dulu masa kecik cita2 aku nk jadi bomba . Tapi bkn yg jenis kemalangan tu , aku nak jd yang pancut-pancut air . Weeeee ! haha gedik pulak aku -.- Okay diam je . Aku suka main air , and aku teringin nak selamat kan nyawa seseorang . Bila ada rumah terbakar , aku lah yg padam api tu . Aku nak main air , laju doh air dia . Gila kau tak best , kene badan plus bukak baju , adeeehh -.-" Aku chkp kat kawan2 aku yg aku nak jadi bomba air . Tapi dorg gelak . Tapi mmg aku series haha . And now cita2 aku dah tukar , dari bomba air aku nak jadi .....

HAHA gambar ni jelah yang ada weh 

2 comments:

Reeeeeeeeeee said...

AMBOII ! partyme . HAHA xD nice blog actually :)

SuperApiq said...

tq hee

Post a Comment