13 December 2010

Hutan Hujan Tropika



Okay , korang tak rasa bende ni cool ke ? Series aku suka berak . Okay , aku suka weh bende ni , CowBoy . Sebab dorg ni kan , nampak kejantanan dia tau , berani , pandai main senjata , pakaian smart2 byk lagi lah . Pekan dia sumpah cool . Muzik2 dia jgn chkp lah , sumpah aku suke gila . Lagu country aku paling layan lah . Cita-cita aku nak jadi cowboy lah , nk duduk kat pekan mexico .Lepak-lepak dgn org pekan tu , naik kuda , pegang pistol . Cool lah sial . Korang suka spagethi ? Aku suka sbb kedai pizza kat balakong tu pnye ada ayam . Err jom kahwin ? Aku dah habis sekolah hehe B-)

5 comments:

Rusma said...
This comment has been removed by the author.
liesaa D' Bryan Nickson . said...

Jum Jum ,
Hahaa .
lawaa blogg,
Pink colour ,
HAHAHA <3

Kay Em Zet said...

dari newest post sampai oldest post baca .
Wuahahahahahahaha , bapak aa sumpah lawak xD
Sume cite konfem banyak berak kann

HAHA , watlek , buad banyak2 entry ea :D

SuperApiq said...

aha tq tq. rajin ye bace semua haha

Shaeera :) said...

Plot cerita tak kronologi. Kjp cerita lain tiba2 lain lagi :) mc ble difahami lg.

Post a Comment