13 December 2010

Gigit atau Cucuk ?


Okay . HAHAHA aku taktahu apa masalah mamat ni . Actually aku kena gigit nyamuk td , aku bukak gambar nyamuk kat google , bkn main byk gambar nyamuk yg comel2 , tp yg ni antara paling comel yg aku jumpe kat situ HAHA . Kau nyamuk ke rempit ? 

Tadi kan aku ada cerita pasal kene gigit nyamuk , then tiba2 aku teringat kat seseorang yg pernah bgtahu mengenai nyamuk ni . Awal tahun dulu kat sekolah kan , ada sebuah penceramah bg ceramahi kt bdk2 . Pasal nyamuk . Apa punya tajuklah kan ? Tapi best . Dia chkp kan , nyamuk gigit ke cucuk ? Korang mst jawab gigit kan ? Chkp lah a'ah ! kan kan ? hee . Salah ! bodohnya korg . Nyamuk mana ada gigit , sbb dia tak pernah dpt gigi . Tak percaya ? korg perangkap sebuah nyamuk then ugut dia suruh tunjuk gigi haha . Aku pn taktahu mcmana . Tapi mmg betul lah , nyamuk mana ada gigi kan ? Dia ada belalai muncung tirus je . So nyamuk ni cucuk kita bkn gigit . Jadi if korg ada terdengar ibu korg chkp kat suami die mcm ni " abang , nyamuk gigit ayang ! " Korg jawab lah , ibu nyamuk mana ggit , nyamuk cucuk lah . Okay . Aku tahu , aku pon  rasa pelik . Tak sedap kan nama dia , nyamuk cucuk -.- jatuh saham nyamuk je . Tapi tu lah , pengajaran . Jgn jd nyamuk mcm mat rempit kat atas ni , buat muka pulak . HAHA

4 comments:

Rusma said...

aduhh , sakit ..nyamuk cucuk . hahaha

eqa teafuel said...

hahaha nyamuk

y.a.n.a a.f.f.e.n.s said...

haha...lawak lagi....

SuperApiq said...

byk nye korg gelak?

Post a Comment