27 June 2011

Sambung belajar





Anonymous says :- "Seronoknya, dah sebulan kat sini." 
K, antara ayat-2 yg boleh mkn dlm utk aku. Fuyoooo sambung blajaaaar~ seronok dpt kwn baru, makcik kantin baru, tandas baru, pintu pagar yg lagi besar, takde bunyi loceng, boleh parking kete. Bukan main bangga lagi kan boleh letak kat info fb korang, UITM, POLY, MARA apa bagai lagi sume. Jgn harap dpt pinjam duit aku bayar yuran korg sume.

Aku pun nak masuk jugaklah weh, tggu masa je. Mesti korang tanye bila kan? Masa ni lah baru aku masuk :-
Saat kereta Proton tiada lagi berada di lebuhraya Malaysia, menunggu Buletin Utama tidak disiarkan walau sehari, menunggu hari raya aidilfitri disambut 2kali setahun, menunggu Tom Anderson menutup Myspace, menunggu saat kejatuhan Justin Bieber, menunggu admin Anti-Pavillion Kids sound 'dak-dak Pavi' depan2.

K, lepas ni aku pulak ;) Tunggu je Kbye!

2 comments:

Dayu D said...

sangat merepek , tapi best ^^

SuperApiq said...

haha kire ok la tu

Post a Comment